Ingrediënten
-
Blik artisjokharten
-
150 gram diepvriesspinazie
-
125 gram roomkaas (naturel)
-
125 ml zure room of Griekse Yoghurt
-
50 ml mayonais
-
1 teentje geperste knoflook
-
75 gram geraspte Parmezaanse kaas
-
50 gran grofgeraspte of kleine stukjes mozzarella
- mespuntje parikapoeder
Bereiden
- Verwarm de over op 180 graden
-
Hak de artisjokharten grof
-
Ontdooi de spinazie, laat uitlekken en dep goed droog
-
Meng de artisjokharten met de spinazie, roomkaas, zure room of Griekse yoghurt, mayonaise, knoflook, Parmezaanse kaas, grofgeraspte of kleine stukjes mozzarella en een mespuntje paprikapoeder.
-
doe in een ovenvaste schaal en zet 12-15 minuten in de oven
- Lekker met tortillachips of repen paprika
Bron : Boodschappen