Ingrediënten

  • Blik artisjokharten

  • 150 gram diepvriesspinazie

  • 125 gram roomkaas (naturel)

  • 125 ml zure room of Griekse Yoghurt

  • 50 ml mayonais

  • 1 teentje geperste knoflook

  • 75 gram geraspte Parmezaanse kaas

  • 50 gran grofgeraspte of kleine stukjes mozzarella

  • mespuntje parikapoeder

 

 

Bereiden

  1. Verwarm de over op 180 graden
  2. Hak de artisjokharten grof

  3. Ontdooi de spinazie, laat uitlekken en dep goed droog

  4. Meng de artisjokharten met de spinazie, roomkaas, zure room of Griekse yoghurt, mayonaise, knoflook, Parmezaanse kaas, grofgeraspte of kleine stukjes mozzarella en een mespuntje paprikapoeder.

  5. doe in een ovenvaste schaal en zet 12-15 minuten in de oven

  6. Lekker met tortillachips of repen paprika

 

Bron : Boodschappen