4 personen - 25 minuten
Ingrediënten
- 200 gr gerookte makreelfilets naturel.
- 1 mango
- 3 eetlepels grof geknipte bieslook + extra sprietjes ganering.
- 3 eetlepels zoete chilisaus
- 2 theeleples limoensap
- 2 grote totillawraps
- 1 theelepel olie
Bereiden
- Snijd de makreelfilets in kleine stukjes.
- Schil de mango en snijd het vruchtvlees in zo klein mogelijke blokjes.
- Meng in een kom de stukjes makreelfilets, de mango, het bieslook, en de chilisaus.
- Proef en voeg naar smaak limoensap zout en peper toe.
- Bewaar in de koelkast tot gebruik. Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de tortillawraps elk in 8 stukken en leg ze op de bakplaat.
- Bestrijk de bovenkant heel dun met olie.
- Bak de punten in ongeveer 5 minuten lichtbruin.
- Verdeel de makreel-mango cocktail over 4 glazen en garneer met de bieslooksprieten.
- Zet de glazen elk op een bord en serveer met de tortillapunten.
Bron: C1000