4 personen - 25 minuten 
 
 
Ingrediënten
  • 200 gr gerookte makreelfilets naturel.
  • 1 mango
  • 3 eetlepels grof geknipte bieslook + extra sprietjes ganering. 
  • 3 eetlepels zoete chilisaus
  • 2 theeleples limoensap
  • 2 grote totillawraps
  • 1 theelepel olie   
 
Bereiden
 
  1. Snijd de makreelfilets in kleine stukjes. 
  2. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in zo klein mogelijke blokjes. 
  3. Meng in een kom de stukjes makreelfilets, de mango, het bieslook, en de chilisaus. 
  4. Proef en voeg naar smaak limoensap zout en peper toe. 
  5. Bewaar in de koelkast tot gebruik. Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  6. Snijd de tortillawraps elk in 8 stukken en leg ze op de bakplaat. 
  7. Bestrijk de bovenkant heel dun met olie. 
  8. Bak de punten in ongeveer 5 minuten lichtbruin.
  9. Verdeel de makreel-mango cocktail over 4 glazen en garneer met de bieslooksprieten. 
  10. Zet de glazen elk op een bord en serveer met de tortillapunten. 

Bron: C1000