5 personen - 60 minuten
Ingrediënten
-
1 pak gnocchi di patate (aardappel- pastaballetjes, 500 g)
-
1 bos groene asperges (500 g)
-
1 beenham
-
1 bekertje crème fraîche (125 ml)
-
1 zakje geraspte kaas (30+ (100 g))
-
1 zakje eikenbladslamelange (100 g)
-
4 eetlepels balsamicodressing
Bereiden
- Verhit de oven voor op 160 °C.
- Braad de beenham aan (met peper en zout) en leg hem in de oven
- Gebruik een kerntemperatuur meter en bak de beenham tot een kerntemperatuur van 65 °C. (ca. 10 minuten per 100 gram)
- Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Gnocchi laten uitlekken en in pan met olijfolie bakken.
- Van asperges houtachtige onderkant verwijderen.
- Asperges in stukjes snijden en in 5 minuten beetgaar koken.
- Beenham in stukjes snijden.
- In pan crème fraîche, kaas en ham verwarmen.
- Saus op smaak brengen met zout en peper.
- Sla met dressing aanmaken.
- Saus en asperges door gnocchi mengen, met salade serveren.
Bron: AH