5 personen

 

Ingrediënten

  • 500 gram hamlappen (in stukjes gemarineerd)
  • 300 gr rijst (liefst koud)
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 800 gram Nasi groente (wortel, kool, taugé, etc.)
  • 1 tl koriander / ketoembar
  • 1 tl laos 
  • 1/2 tl komijn / Djinten
  • 1 tl kurkuma / Koenjit
  • 1 mespunt Trassi
  • ketjap
  • sambal
  • Zout
  • Olie

 

Bereiden

  1. Bak het varkensvlees rondom bruin.
  2. Snipper de ui en knoflook en fruit in de pan
  3. Doe de kruiden in de pan en bak mee.
  4. Laat circa 50 minuten gaar sudderen.
  5. Bak de groenten in de pan gaar.
  6. Doe de rijst in de pan (in delen) en bak.
  7. Maak eventueel op smaak met ketjap, sambal en zout.