3 personen - 20 minuten
Ingrediënten
- 2 el kappertjes
- 6 el olijfolie
- 1 pak gnocchi (a 500 g)
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- 1 zak wilde spinazie (400 g)
- 1 bakje hüttenkäse (200 g)
- 1 bakje basilicum (20 g), blaadjes gescheurd
- 100 g Parmezaanse kaas, geraspt
- 1 bakje cherrytomaten (250 g), gehalveerd
Bereiden
- Kook de Gnocchi volgens verpakking en laat uitlekken.
- Verhit 4 el olie in de koekenpan en bak de gnocchi in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
- Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec.
- Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken.
- Meng de hüttenkäse met peper door het spinaziemengsel en warm 2 min. mee.
- Schep het basilicum, 2/3 van de Parmezaanse kaas door de spinazie
- Voeg de Gnocchi, tomaten, de kappertjes toe
- Bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas.
Bron: AH