Voor 3-4 personen - 20 minuten
Ingrediënten
- 150 g spaghetti
- 2 courgettes
- 2 el olijfolie
- 1 bakje cherry tomaten (250 g), gehalveerd
- 1 schaal zalmreepjes (250 g)
- 1 pakje Boursin
- 1 teentje knoflook
Bereiden
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Halveer de courgette in de lengte en snijd de 2 helften in plakken.
- Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette 5 min. Voeg de knoflook aan het eind toe. Voeg de tomaat toe en bak 3 min. mee.
- Voeg de roomkaas toe en verwarm nog 3-4 min.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog 1 min. Verdeel over 4 diepe kommen.
- Doe de zalm door het mengsel vlak voor het opdienen.
Bron: AH