4 personen - 45 minuten
Ingrediënten
- 500 g rundergehakt
- 40 g burrito seasoning mix
- 1 blik tomatenblokjes (400 g)
- 1 blik maiskorrels (300 g)
- 1 blik chilibonen (400 g)
- 200 g geraspte milde kaas 45+
- 150 g tortillachips naturel
- 2 rode paprika's
- 1 courgette
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Snijd de courgette en paprika in stukken en bak gaar
- Bak het gehakt in 6 min. rul in een koekenpan zonder olie of boter. Voeg de seasoningmix en tomatenblokjes toe en warm nog 2 min. door.
- Laat de maiskorrels en chillibonen uitlekken en spoel af.
- Schep de courgette, paprika, chillibonen en maiskorrels door het gehakt.
- Schep het mengsel in de ovenschaal.
- Strooi de helft van de kaas over het gehakt.
- Bedek met de helft van de tortillachips.
- Strooi de rest van de kaas erover.
- Bak de ovenschotel in 20 min. goudbruin in het midden van de oven.
- Serveer de rest van de tortillachips erbij. Lekker met crème fraîche.
Bron: AH