4 personen - 45 minuten

Ingrediënten
  • 500 g rundergehakt
  • 40 g burrito seasoning mix
  • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
  • 1 blik maiskorrels (300 g)
  • 1 blik chilibonen (400 g)
  • 200 g geraspte milde kaas 45+
  • 150 g tortillachips naturel
  • 2 rode paprika's
  • 1 courgette 
 
Bereiden
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snijd de courgette en paprika in stukken en bak gaar
  3. Bak het gehakt in 6 min. rul in een koekenpan zonder olie of boter. Voeg de seasoningmix en tomatenblokjes toe en warm nog 2 min. door.
  4. Laat de maiskorrels en chillibonen uitlekken en spoel af.
  5. Schep de courgette, paprika, chillibonen en maiskorrels door het gehakt.
  6. Schep het mengsel in de ovenschaal.
  7. Strooi de helft van de kaas over het gehakt. 
  8. Bedek met de helft van de tortillachips. 
  9. Strooi de rest van de kaas erover. 
  10. Bak de ovenschotel in 20 min. goudbruin in het midden van de oven. 
  11. Serveer de rest van de tortillachips erbij. Lekker met crème fraîche. 
  
Bron: AH