Voor 4 personen
Ingredienten
- 1 kg gekookte aardappels
- melk
- 1 eetlepel mosterd
- pond gehakt
- 2 eetlepels ketjap
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 ui
- zout, peper
- 1 bloemkool
- 1 zakje kaassaus
- 75 g geraspte belegen kaas
Bereiden
- Maak de aardappelpuree met melk. Roer de mosterd erdoor.
- Bak gehakt, ui, ketjap, kerriepoeder, zout en peper door elkaar.
- Bloemkool in 10 minuten gaar koken in water en zout. Giet de bloemkool af en laat het goed uitlekken (de bloemkool stomen kan natuurlijk ook).
- Maak de kaassaus volgens de gebruiksaanwijzing.
- Verdeel de gehakt over de ovenschaal en schep de aardappelpuree erin en strijk het glad. Leg de bloemkool erop. Schenk de kaassaus erover. Strooi de geraspte kaas erover.
- Laat de taart in het midden van de oven op 200 C in +/- 30 minuten gaar worden.