4 personen - 20 minuten
Ingrediënten
-
2 el zonnebloemolie
-
3 uien, in ringen
-
1 blikje tomatenpuree (140 g)
-
1 pot Patak Tandoori milde curysaus (400 ml)
-
500 ml groentebouillon (van tablet)
-
1 courgette, in blokjes
-
300 g kipfilet, in reepjes
-
1 pot Hollandse bruine bonen (800 g), uitgelekt en afgespoeld
Bereiden
- Verhit de olie in een soeppan. Fruit de ui 2 min.
- Schep de tomatenpuree erdoor en bak 1 min. mee.
- Schenk de saus en bouillon in de pan en breng tegen de kook aan.
- Voeg de courgette, kip en bonen toe en kook de soep nog 6-8 min. op laag vuur.
- Schep de soep in 4 kommen of diepe borden.
- Lekker met lichtgeroosterd tarwebrood.
Bron: AH