Voor 4 personen - 15 minuten voorbereiden - 40 minuten wachten

 

Ingrediënten

  • 1 pak spinazie (diepvries 450 g)
  • bladerdeeg
  • 4 eieren
  • 400 gram rundergehakt
  • 1 zakje gemalen pittige kaas (150 g)
  • boter om in te vetten

 

 

Bereiden

  1. Spinazie en deeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. 
  2. Oven voorverwarmen op 200 °C
  3. Grote platte ovenschaal invetten en bekleden met deeg. 
  4. Eieren loskloppen met zout en peper. 
  5. In koekenpan met anti-aanbaklaag gehakt rul bakken (met gehaktkruiden). 
  6. Pittig op smaak brengen met zout en peper (als je geen gehaktkruiden hebt gebruikt). 
  7. Gehakt, eieren en kaas door spinazie roeren. 
  8. Vorm vullen met spinaziemengsel. 
  9. Taart in midden van oven in ca. 40 minuten gaar en goudbruin bakken.

 

Bron: AH