Voor 4 personen - 15 minuten voorbereiden - 40 minuten wachten
Ingrediënten
- 1 pak spinazie (diepvries 450 g)
- bladerdeeg
- 4 eieren
- 400 gram rundergehakt
- 1 zakje gemalen pittige kaas (150 g)
- boter om in te vetten
Bereiden
- Spinazie en deeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
- Oven voorverwarmen op 200 °C
- Grote platte ovenschaal invetten en bekleden met deeg.
- Eieren loskloppen met zout en peper.
- In koekenpan met anti-aanbaklaag gehakt rul bakken (met gehaktkruiden).
- Pittig op smaak brengen met zout en peper (als je geen gehaktkruiden hebt gebruikt).
- Gehakt, eieren en kaas door spinazie roeren.
- Vorm vullen met spinaziemengsel.
- Taart in midden van oven in ca. 40 minuten gaar en goudbruin bakken.
Bron: AH