5 personen
Ingrediënten
- 500 gram hamlappen (in stukjes gemarineerd)
 - 300 gr rijst (liefst koud)
 - 2 uien
 - 2 teentjes knoflook
 - 800 gram Nasi groente (wortel, kool, taugé, etc.)
 - 1 tl koriander / ketoembar
 - 1 tl laos
 - 1/2 tl komijn / Djinten
 - 1 tl kurkuma / Koenjit
 - 1 mespunt Trassi
 - ketjap
 - sambal
 - Zout
 - Olie
 
Bereiden
- Bak het varkensvlees rondom bruin.
 - Snipper de ui en knoflook en fruit in de pan
 - Doe de kruiden in de pan en bak mee.
 - Laat circa 50 minuten gaar sudderen.
 - Bak de groenten in de pan gaar.
 - Doe de rijst in de pan (in delen) en bak.
 - Maak eventueel op smaak met ketjap, sambal en zout.