1,5 a 2 pakketje per persoon

4 personen - 25 minuten 

 

Ingrediënten

  • 8 plakjes roomboterbladerdeeg (pak 450 g, diepvries), ontdooid
  • 1 pak kabeljauw (450 g, diepvries) 
  • 4 el verse roomkaas met kruiden (bakje 125 g)
  • 16 plakjes ontbijtspek (pakje 100 g)
  • 600 g broccoli, in roosjes

 

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 

  2. Blokjes kabeljauw met warm mes doormidden snijden

  3. Leg op elk stukje vis 1 el roomkaas en wikkel in 2 plakjes spek. Leg elk pakketje op 1 bladerdeegplakje, en vouw dubbel en druk de zijkanten dicht met een vork. Leg de pakketjes op een met bakpapier beklede bakplaat en laat in ca. 15 min. in de oven goudbruin en gaar worden. 
  4. Kook ondertussen de broccoli in water met zout in 5 min. beetgaar. Serveer de vis­pakketjes met de broccoli.

 

Bron:AH