Voor 3-4 personen - 20 minuten

 
Ingrediënten

  • 150 g spaghetti
  • 2 courgettes
  • 2 el olijfolie
  • 1 bakje cherry tomaten (250 g), gehalveerd 
  • 1 schaal zalmreepjes (250 g) 
  • 1 pakje Boursin
  • 1 teentje knoflook

Bereiden 
  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Halveer de courgette in de lengte en snijd de 2 helften in plakken. 
  3. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette 5 min. Voeg de knoflook aan het eind toe. Voeg de tomaat toe en bak 3 min. mee. 
  4. Voeg de roomkaas toe en verwarm nog 3-4 min. 
  5. Breng op smaak met peper en zout. 
  6. Meng de spaghetti erdoor en verwarm nog 1 min. Verdeel over 4 diepe kommen.
  7. Doe de zalm door het mengsel vlak voor het opdienen. 

Bron: AH